TAKİP ET

7 Kasım 2013 Perşembe

Gez, Göz, Arpacacık…

Baktığını görebilmek, duyduğunu anlamak önemlidir. Bizler bu konuda ne kadar tecrübeliyiz?



Bu gün günlerden 7 Kasım Perşembe; Sizlere sadece şunu sormak istiyorum!  Pazartesi gününden bu güne kadar geçen 3 günlük sürede şahit olduğunuz kaç tane gündemi değiştiren olay yaşadınız? Sabah saatlerinde baktığınızda; İlk anda gündeme bomba düşmüş gibi etki yaratan, fakat öğleden sonra hatırlamadığınız, aklınızda kalmayan ve zaten hiçbir önemi de olmayan suni ve gündem dışı olaylar sizleri ne kadar düşündürdü?
Peki, gündemi bu türde hedef dışı konulara taşımaktan kimler nemalanıyor? Asrın projesi!!! Marmaray da yürüyüşler devam ediyor mu? Bir bilgisi olan var mı? Peki ya Sevilay Yükselir? Özür dileyip barıştı mı Şafak Pavey ile? İktidar ve muhalefet mecliste kadın milletvekillerinin pantolon giymesi konusunda anlaştılar çok şükür. Zaten demokrasi fışkırıyor meclisten.  Haberiniz oldu mu? İki gündür de Başbakanın; Kızlı Erkekli polemiğine odaklandınız. Fakat; 14 yaşındaki  kıza tecavüz eden Hüseyin ÜZMEZ! Cumhurbaşkanı tarafından affedilmişti bunu hatırlayanınız var mı? Peki çocuk ceza evlerindeki tecavüz olayları ile ilgili en son ne zaman bir haber duydunuz? Pozantı Cezaevi’nde çocuklara uygulanan cinsel tacizi duyuran DİHA muhabiri Özlem Ağuş tutuklanmıştı hani, bunu hatırlayanınız var mı? Hala, kendi pisliklerini örtbas etmekte uzaman olmuş bir ekibin gündeminizi bu kadar rahat değiştirebilmesine izin veriyorsunuz? Neden? Hiçbiri umurunuzda değil mi?
Hayatının her günü yeni bir gündem yaratma sevdalısı olan Başbakan; Yokluğunda geçecek zaman aralığında, gündemsiz kalmayalım diyerek Finlandiya ziyareti öncesi Ankara Esenboğa Havalimanında bir açıklama yaptı! FENERBAHÇE CAMİASI GÖRECEK! Yeni gündem hayırlı olsun. Peki 12 milyon işçiyi ilgilendiren Kıdem Tazminatı ne oldu? “İş Kanununda yazılı, sözleşmeyi haklı nedenler dışında bir gerekçeyle feshetmesi durumunda ödeme yapılmasına yönelik tazminat unsuru kaldırıldı.” Bu umurunuzda olur mu peki? Daraltılan Genel sağlık sigortasının kapsamı Kanser ve Diyaliz tedavisine ek ücret getiriyor, bu konuda ne düşünüyorsun? Kanser ya da Böbrek hastası değil isen umurunda değil mi?
Devlet Nişanlarından TC ibaresi kaldırıldı, Son iki gündür doğuda şehit haberleri çıkmaya başladı, peki bunlarla ilgili basında açık bir haber gördün mü? Hedefler, hedefler ve hedefler. Hedeflerinizi görmenizi engelliyorlar, buna izin vermeyin.

Belki umursayanlar olur. Bu gün Şair ceketli çocuğun doğum günü. Allah nur içinde yatırsın.

Hedefleriniz ile aranıza kimseyi sokmayın.

Ertunç ÇELİK
07.11.2013

 

Reklam Alanı

Reklam Alanı
gündemde ne var

Galeri

Biraz Tebessüm