TAKİP ET

2 Kasım 2013 Cumartesi

Hedef saptırmak akıl işidir. Hedefin neresi biliyor musun?

Peki; Ya bu hedef sapmasından istifade eden kişi aptalın tekiyse? Kim bu akıllı o zaman?



Türk Milleti için çok önemli bir haftayı daha geride bıraktık. Cumhuriyetimizin 90. Yıldönümü kutlamalarının yanı sıra, Yine Türkiye’miz için çok önemli olan bir açılışa tanıklık ettik. Asya ve Avrupa’yı birbirine deniz altından bağlayacak olan “MARMARAY” tamamlanmasa! bile, o güne yetiştirilerek açılışı yapıldı. Hazret öyle buyurmuştu çünkü. Türkiye Cumhuriyeti’nin 90. Yılı kutlamalarının yapılacağı o güne, kutlayacak bir şeyleri olmayanlar için ekstra bir tertip düzenlenmeliydi. Düzenlenmeliydi ki, bir tarafta milyonlar coşku ve neşe içerisinde Cumhuriyet kutlaması yapıp, bağımsızlıklarını borçlu olduğu ATA’larını anarken; Diğer taraftaki garibim! Öksüz, yetim gibi kalakalmasın. Öylede oldu. Hazret, yandaş medyası ile bir olup saatler saati açılışla meşgul olurken, kendilerince Cumhuriyet kutlamalarına gölge düşürebildiklerini zannettiler. Bu açılış bir şekilde hedef saptırmaktı, az yada çok başarılı oldular.
CHP’de uzun zamandır bir Sarıgül söylentisi devam edip duruyor. CHP lideri Kılıçtaroğlu ile Sarıgül sabah kahvaltısında buluştu. Basında, sosyal paylaşım sitelerinde, haberlerde. Her yerde görmek mümkün bu haberi. Ve haberciler işlerini çok iyi yapıyor. Oysa dolar aldı başını gitti, şu anda 2.071TL. Oysa senin hedefin bu değildi. “ABD Merkez Bankası'nın (Fed) tahvil alımlarını azaltmak için önümüzdeki yılı beklemeyebileceği endişesi ve bunu destekleyen Chicago PMI verisiyle dolar/TL Ekim ayı başından beri en yüksek olan 2 seviyesini aştı.” 
“TÜRBAN” tekrar Mecliste! Tartışmalar, söylemler, demeçler, fetvalar havalarda uçuyor. Herkes konuyu bir yerinden tutmuş ve çekiştirip duruyor. Oysa aynı Meclisin görünmeyen yüzünde; Hazret, İşçileri çok yakından ilgilendiren bir konu hakkında harıl harıl çalışıyor. Kıdem Tazminatları Kaldırılmak üzere.
-          Kaptan müsait bir hedefte bırakırmısın?
-          Kaçırdın hedefi arkadaşım.
Sevilay Yükselir isminde bir kişi Twitter’dan CHP İstanbul Milletvekili Şafak Pavey hakkında öylesine densizce bir mesaj attı ki; Yer yerinden oynadı. Tepkiler çığ gibi büyüdü. İnanıyorum ki Sayın Şafak Pavey çok güçlü ve metanetli bir kadın, bu atılan tweet onu sarsmayacaktır. Oysa bu hengâmenin arasında görmediğimiz, kaçırdığımız kocaman noktalar var.
TSK’dan 710 Subay ayrıldı. Sorun büyük hedefe kitlenemiyoruz.
“Genelkurmay Başkanlığı, dün kamuoyuna duyurduğu Personel Mevcutları başlıklı haberinde, son bir iki ay içinde 2 general, albay ve teğmene kadar farklı rütbede 710 subayın TSK ile yollarını ayırdığını açıkladı.
Ayrıca Türkiye son bir haftadır Amerikalı üst düzey diplomatların yoğun ziyaret trafiğine sahne oldu. Dışişleri ve Savunma Bakan Yardımcıları hem AKP Hükümeti, hem de Genelkurmay'dan yetkililerle görüştü. Ziyaretleri dikkat çekici kılansa, hepsinin sessiz sedasız gerçekleşmesi. Türk basınında, Amerikalı bürokratların temaslarına dair tek kare fotoğraf bile yer almadı.
Hedefiniz ile aranıza girenin kim olduğunu bulabilmeniz umuduyla. Tabi bir hedefiniz varsa!

02.11.2013 
 

Reklam Alanı

Reklam Alanı
gündemde ne var

Galeri

Biraz Tebessüm